Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová je vášnivá kuřačka

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Herečka Catherine Zeta-Jonesová (36) musela použít soukromé letadlo, aby mohla cestou kouřit. Držitelka Oscara a její manžel Michael Douglas letěli z Los Angeles do New Yorku.

Článek

Podle britského deníku Mail on Sunday ona i Michael dost kouří a Catherine si cigarety zvlášť ráda vychutnává během letu.

Už proto, že se ve vzduchu cítí dost nervózní a nikotin jí pomáhá obavy zvládnout. Soukromé letadlo bylo jedinou možností, jak by si mohla svou vášeň dopřát na palubě.

Jako kuchařka nevyniká

Minulý měsíc Catherine připustila, že se v krizových situacích často chová iracionálně. Nedávným příkladem byla u nich doma hořící pánev. I tehdy se její manžel projevil jako klidná opora.

"Jsem příšerná kuchařka, vím to. Když jsem v kuchyni, Michael má strach. Jednou jsem zapálila pánev. Začalo to strašně kouřit a já jsem se tak bála, že přestože hned u sporáku mám hasicí přístroj, běžela jsem za Michaelem."

"Zůstal úplně klidný a jen mi řekl: Miláčku, první věc, kterou by ses měla v kuchyni naučit, je, že na oheň se používá hasicí přístroj," svěřila se herečka.

Reklama

Související články

Michael Douglas vyvlekl opilou Catherine z baru

Během nedávné návštěvy Británie zažil populární hollywoodský pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas trapnou scénu. Herečka trochu víc vypila, její...

Výběr článků

Načítám