Hlavní obsah

Sexy maminkou roku se stala Denise Richardsová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká herečka Denise Richardsová se může pyšnit čerstvým titulem, jímž ji ověnčil magazín In Touch. Stala se totiž nejpřitažlivější matkou roku 2005. Napsal to internetový server Webindia 123.

Článek

Čtenáři časopisu In Touch hlasovali v anketě, která měla jednoznačnou vítězku. Je jí herečka, která proslula například ve snímcích Nebezpečné hry nebo Jeden svět nestačí.

Richardsová se matkou stala letos v červnu. Narodila se jí holčička Lola, otcem dítěte je herec Charlie Sheen. S ním však Denise prožila velmi bouřlivý vztah, letos v březnu požádali o rozvod. Proslýchá se přitom, že před pár týdny se opětovně sblížili. Mají spolu dvě dcery, kromě Loly ještě rok a půlletou Sam.

V žebříčku nejvíce sexy maminek Richardsová předčila i takové krásky, jakými jsou například Angelina Jolieová, která v minulosti adoptovala dvě děti. Ta je ale až na třetím místě, na druhém skončila herečka Reese Witherspoonová.

Na dalších příčkách se v pořadí umístily Kate Hudsonová, zpěvačka Britney Spearsová, Kelly Ripa, modelka Heidi Klumová a herečky Courteney Coxová, Gwyneth Paltrowová a Sarah Jessica Parkerová.

Reklama

Související články

Těhotná Richardsová požádala o rozvod

Americká herečka Denise Richardsová, která je vdaná za herce Charlieho Sheena, šokovala Hollywood. Podala totiž žádost o rozvod. Z dokumentů, které byly...

Denise Richardsová porodila holčičku

Americká herečka a modelka Denise Richardsová (34) se ve středu stala maminkou, narodila se jí holčička Lola Sheenová. Ve čtvrtek to oznámil její manažer....

Výběr článků

Načítám