Hlavní obsah

Verešová s Borhyovou vybraly Tanečníka roku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Bývalé přítelkyně Jaromíra Jágra, slovenská modelka Andrea Verešová a moderátorka Lucie Borhyová, zasedly v pátek společně v porotě při volbě nejlepšího Tanečníka Roku. V pražském divadle Kalich sledovaly taneční kreace 12 finalistů z celé republiky, kteří předváděli především styly street dance, hip hop a break dance.

Článek

Akci vymyslel a připravil známý tanečník a bývalý moderátor pořadu Eso, exotický Yemi Akinyemi Dele, který se svou taneční skupinou JAD doslova nadzvedával nadšené diváky ze sedadel. Soutěží provázela neméně exotická čokoládová kráska Lejla Abbasová, moderátorka pořadu Big Brother na Nově, která hned z divadla spěchala na natáčení dalšího dílu.

Hvězdná porota ve složení Daniel Nekonečný, Lucie Borhyová, Andrea Verešová, choreografové Ladislav Beran, Qaša a několik světově známých zahraničních tanečníků, mezi nimi i Dante 7, člen týmu Justina Timberlakea, zvolila Tanečníkem roku devatenáctiletého studenta ze Slovenska Matěje Zvaru. Vítěz prozradil, že trénuje pětkrát týdně už od 11 let. "Ale vyhraje ten, kdo má nejlepší den," dodal.

"Publikum bylo nadšené, že vidělo takové tanečníky, doufám, že nastavenou laťku budeme jenom zvyšovat," řekl spokojený pořadatel akce Yemi, který také prozradil, že vítězi věnuje smlouvu se svou agenturou na částku 100 tisíc korun. Verešová v mládí také vlnila své tělo

"Fantastický večer, znovu jsem dostala chuť trénovat; já jsem dříve tancovala, ale tento styl bych nedokázala, o to víc na to vzhlížím s obdivem," prozradila krásná Verešová, která okamžitě běžela svému krajanovi poblahopřát k vítězství. Ani zpěvák Daniel Nekonečný neskrýval nadšení. "Dnešní večer měl Bůh tance Šiva radost, protože to byl opravdu krásný tanec a my všichni jsme vlastně tancovali, i když jsme seděli," řekl. "No a je nádhera, když miláčci ještě dnes udělají soutěž," dodal.

V zaplněném sále divadla bylo mnoho známých tváří, například bavič Petr Novotný či Regínu z reality show Vyvolení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám