Hlavní obsah

Gábina Partyšová fotila pro Playboy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová před dvěma měsíci pózovala pro časopis Playboy. "Fotila jsem jen do rubriky celebrity. Byla jsem tam sice hodně odhalená, ale nic jsem přitom neukázala," svěřila se sedmadvacetiletá Gábina.

Článek

Že by se nechala fotografovat nahá, to zatím nepředpokládá. "Já nemám zapotřebí se svlékat a doufám, že to nebudu mít zapotřebí nikdy. Když na to ale budu mít náladu, tak to možná udělám. Teď nevím, rozhodně ale je podmínkou, že musím mít perfektně vypracované tělo," uvedla Partyšová.

O Gabriele je známo, že hodně sportuje a stále se udržuje v kondici. Pravidelně cvičí, občas vyráží do posilovny, každé ráno si zaplave doma v bazénu, hraje tenis a v zimě se často vydává s lyžemi na hory. Snaží se také dodržovat správnou životosprávu. Na večírcích se nepřejídá, spíš jen ochutnává dobroty.

O tělo se musí starat

Partyšová má hrůzu z celulitidy, proto nic neponechává náhodě. "Chodím pravidelně na výborné thajské masáže proti celulitidě a na speciální kúry, které se provádějí baňkami. To víte, třicítka pomalu na krku, člověk se musí o své tělo pravidelně starat," řekla.

Gábina se netají tím, že má ráda sex. Když se zamiluje, je svému partnerovi věrná. Její přítel, podnikatel Josef Kokta, přiznal, že na ni žárlí, protože se kolem ní stále točí mladí muži. Zároveň se ale nechal slyšet, že "všechno je v mezích normy".

Reklama

Související témata:

Související články

Gábina Partyšová alias Rebeka staví nový dům

Moderátorka a zpěvačka Gábina Partyšová s přezdívkou Rebeka si nedaleko od Prahy buduje nové hnízdečko lásky. "Je to takový rychle postavený dům z kanadského...

Partyšová na zakládání rodiny nepomýšlí

Zpěvačka a moderátorka Gábina Partyšová alias Rebeka doufá, že i v letošním roce bude mít dost podnětů k natáčení svých reportáží z večírků. Způsobu svého...

Výběr článků

Načítám