Hlavní obsah

Aichmajerová zaučovala nového herce Ulice

Seriál Ulice televize Nova představil českým divákům vedle dobře známých herců i řadu nových tváří. Tak tomu má být i v budoucnu. Od dvanáctého cyklu se v seriálu objeví nová postava "povrchního světáka" Patrika Rossberga, kterého si zahraje zpěvák a model Robert N. Na roli se připravoval i se Sylvou, kterou hraje Eva Aichmajerová.

Článek

"Hraju tam floutka, který má hvězdné manýry. Je to takový povrchní světák, který má hezké auto a stále odměňuje svůj dívčí harém," řekl o své roli Robert N., který v českém showbyznysu prorazil v zábavných pořadech Novy, Primy i veřejnoprávní České televize. Menší roli novináře získal i v seriálu České televize Poslední sezóna.

Robert se poslední dva roky věnoval především zpívání, ať již sólovému, tak i ve formaci NewTrio, natáčení reklam a práci v rámci Miss aerobik tour. Dokonce se spekulovalo, že jeho vztah s Miss aerobik 2003 Jaroslavou Dudkovou nebyl pouze pracovní. "Nezlobte se, ale o svém soukromí se opravdu nebavím," odmítl Robert další debatu na téma jeho osobního života.

Eva Aichmajerová s Robertem N. nafotila první propagační snímky. A jak Robert N. zasáhne do děje seriálové Ulice? Jeho svodům naletí Bety z kadeřnictví, kterou hraje Jana Bernášková. "Mě si ale Robert zpočátku v Ulici ani nevšimne a proto budu zatím dál randit s Ondrou Pavelkou," uklidnila diváky Eva s tím, že by se nicméně vůbec nebránila milostným scénám s Robertem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám