Hlavní obsah

Britští kluci chtějí být jako Beckham, nikoli ve fotbale

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Pro Davida Beckhama je to jedna dobrá a jedna špatná zpráva. Ta dobrá je, že britští kluci by chtěli být jako on. Ta špatná - jeho fotbalové umění je zase tolik nezajímá, chtějí jako David Beckham hlavně vypadat, napsal britský list The Guardian.

Článek

Čtvrtina kluků ve věku od 4 do 11 let má dojem, že by bylo senzační nechat si upravit obličej plastickým chirurgem tak, aby vypadali jako kapitán anglické fotbalové reprezentace. A pokud by nevypadali jako Beckham, sáhli by po tváři herců Johnnyho Deppa a Brada Pitta.

Vyplynulo to z průzkumu, který si nechala udělat britská televizní stanice BBC1. Podle něj také 35 procent dotázaných dětí považuje plastickou operaci za ideální způsob, jak zlepšit vlastní vzhled a "rozhodně" o ní budou uvažovat.

A to přesto, že většina z nich ví, jak moc se plastická operace může zvrtnout - více než 90 procent dotázaných uvedlo jako nejhorší případ zpěváka Michaela Jacksona a mezi ženami jednoznačně vede modelka Jordan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám