Hlavní obsah

Mariah Careyová rozdala kožichy bezdomovcům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká zpěvačka Mariah Careyová rozdala čerstvě získanou kolekci kožichů bezdomovcům. Ti sice mají radost, ale obávají se případných útoků ze stran bojovných ochránců zvířat.

Článek

Luxusními kožešinami zpěvačku spolu s tučným honorářem nedávno odměnil jistý ruský ropný multimilionář, kterému uspořádala soukromý koncert při příležitosti jeho narozenin.

Mariah, která patří mezi zapálené odpůrce kožešin ze zvířat a podílí se na protestech proti zabíjení zvířat pro potřeby oděvního průmyslu, však dárkem příliš nepotěšil. Celou kolekci proto nechala před příchodem zimy rozdat prostřednictvím aktivistů organizace PETA mezi bezdomovce.

Victorii napadli neprávem

Lidé bez přístřeší se teď bojí, aby se v novém teplém oblečení nestali terčem fyzických útoků bojovněji naladěných ochránců zvířat, jako se to stalo bývalé Spice Girl Victorii Beckhamové. Ta byla napadena poté, co se na veřejnosti objevila v přepychovém kožichu, který ji věnoval manžel David.

Zaútočili na ni ale neprávem, protože byl zhotoven z umělých materiálů. Vedení PETA se pak zpěvačce písemně za incident omluvilo a zároveň ji pochválilo jako průkopnici nového trendu, který ženám umožňuje halit se do měkoučkých umělých kožešin, aniž by kvůli tomu byla zabíjena zvířata.

Reklama

Související články

Mariah Careyová vítá život v celibátu

Zpěvačka Mariah Careyová byla svědkem toho, jaké následky má sexuální promiskuita. Od té doby je dvojnásob ráda, že žije sama v celibátu. Špatným příkladem...

Mariah Careyová se dětí asi nedočká

Pětatřicetiletá zpěvačka Mariah Careyová se pomalu začíná smiřovat se svým údělem. Zatím to totiž vypadá, že se nikdy nestane matkou, napsal internetový server...

Výběr článků

Načítám