Hlavní obsah

Španělská princezna Letizia opustila porodnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Princezna Letizia v pondělí odpoledne opustila soukromou kliniku v Madridu, kde se na konci října narodila její dcerka Leonor. Pyšná maminka i s miminkem ochotně pózovala fotografům, kteří nemocnici doslova obklopili.

Článek

Odchod princezny si nenechal pochopitelně ujít otec dítěte, princ Felipe, který zářil štěstím, když si mohl svou rodinku odvézt domů. Na první setkání Leonor s médii se sjelo přes sto novinářů a fotografů.

"Cítím se dobře a v dobré formě," ubezpečila princezna, bývalá novinářka a moderátorka nejsledovanější španělské televize. Po celou dobu setkání Letizia držela v rukou miminko, které neprobudil ani mumraj na místě.

Podle současné ústavy se Leonor stane královnou pouze v případě, že Letizia a Felipe nebudou mít v budoucnu syna. Podle průzkumů je 84 procent obyvatel Španělska nakloněno, aby se zákon změnil a dědický nárok na trůn měl provorozený potomek bez ohledu na své pohlaví.

Reklama

Související témata:

Související články

Budoucí španělská královna porodila dceru

Princezna Letizia (32), budoucí královna Španělska, porodila prvního potomka. V noci na pondělí přivedla na svět dceru. Narození holčičky znovu otevřelo otázky...

Výběr článků

Načítám