Hlavní obsah

Karlu Voříškovi zahltily ctitelky e-mailovou poštu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátor Karel Voříšek oslavil už dvaačtyřicáté narozeniny, ale do ženění se stále nehrne. Zároveň má hodně ctitelek, které by ho rády získaly.

Článek

"Staromládenectví mi zatím velmi vyhovuje, ale člověk by nikdy neměl říkat nikdy. Tak čas ukáže. Dřív jsem míval plno dopisů od svých ctitelek, ale teď mi ženy píší e-mailem. Takže mám kvůli nim pořád přeplněnou e-mailovou schránku," svěřil se Voříšek

Karel Voříšek uváděl Televizní noviny s Markétou Fialovou, ta však z obrazovky dočasně zmizela kvůli nemoci. "Já jsem teď ve fázi čekání. Čekám, až se Markéta uzdraví, až všechno dobře dopadne, a pak se s ní ve dvojici vrátím na obrazovku," uvedl

Aby čekáním na Markétu nemarnil čas, uvádí zatím některé společenské akce a tiskové konference. Teď například moderoval prezentaci Asociace medicíny proti stárnutí.

"Při této příležitosti jsem se také zamýšlel sám nad sebou. Už je mi dvaačtyřicet, ta léta nemilosrdně ubíhají, proto musím pro sebe něco dělat. Hodně dlouho jsem opovrhoval sportem, dokonce jsem se ve škole vyhýbal tělocviku."

"Došlo to tak daleko, že v pětatřiceti letech jsem měl skoro metrák. Tak jsem si řekl - a dost - a začal o sebe pečovat. Takže cvičím, chodím do posilovny, fitcentra, na squash, docela se to pro mne stalo i zábavou. Chci totiž, aby mě to bavilo, abych se nabudil pozitivními endorfiny," uzavřel moderátor.

Reklama

Výběr článků

Načítám