Hlavní obsah

Adriana Sklenaříková má vlastní kosmetickou řadu

– PAŘÍŽ

Modelka slovenského původu Adriana Sklenaříková-Karembeu (34), která v současnosti žije ve francouzské metropoli, ve čtvrtek představila svou novou kolekci kosmetických výrobků. Ode dneška jsou produkty s jejím jménem k dostání ve vybraných pařížských obchodech. Informoval o tom internetový server Edicom.

Článek

Vývoj výrobků podle Adriany trval asi rok. Po celou dobu se radila s odborníky, chtěla, aby její produkty obsahovaly křemík. Ten je důležitý pro uchování kvality pokožky, vlasů a nehtů.

"Za patnáct let jsem vyzkoušela snad všechny kosmetické výrobky, které na trhu existují," uvedla Adriana. "Právě proto mohu konstatovat, že křemík, který se běžně v kůži nachází, ale jehož množství postupně ubývá, dokáže pomoci například při spáleninách," doplnila.

Sklenařiková se v řadě svých sedmi výrobků snažila skloubit účinnost s neškodností. Adrianina kosmetika se prvních osm měsíců bude přednostně prodávat v obchodech Galeries Lafayette. Po uplynutí této doby se začnou nabízet i na pultech ostatních obchodů.

Sklenaříková se i nadále věnuje své charitativní činnosti, šest let působí ve francouzském Červeném kříži.

Reklama

Související články

Adrianu Sklenaříkovou čestný titul zavazuje

Topmodelka Adriana Sklenaříková (33) bude šířit dobré jméno Slovenska ve světě s čestným titulem Posel Slovenska, který jí v sobotu udělil slovenský ministr...

Sklenaříková: Miss se od modelky dost liší

Mezi manekýnkou a vítězkou soutěže královny krásy je obrovský rozdíl, soudí slovenská modelka Adriana Sklenaříková, která bude příští sobotu předsedat porotě...

Výběr článků

Načítám