Hlavní obsah

Exmodelka v jednašedesáti letech pózovala nahá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Americká herečka a bývalá manekýnka Lauren Huttonová se ve svých jednašedesáti letech rozhodla pózovat nahá. Vyfotit se nechala pro magazín Big, který o ní v listopadovém vydání napsal. Nadělila si tak prý dárek k 62. narozeninám.

Článek

"Děláš si legraci?"byla reakce jejího okolí. "Jdi do toho," nabádali jiní. "Proto jsem se rozhodla," vysvětlila Huttonová. Svým činem chtěla starším ženám dokázat, že se nemusejí za své tělo stydět ani v pokročilém věku.

Huttonová se poprvé před kamerou svlékla asi před pětatřiceti lety. V roce 1970 se ukázala nahá ve snímku Little Fuss and Big Halsy, kde hrála po boku Roberta Redforda.  I v současnosti se však má Huttonová zřejmě čím chlubit, magazín ji nazval "absolutní módní ikonou krásy Spojených států".

V reportáži se časopis nezaměří jen na Laurenino tělo, ale také přiblíží její dům, rodinu, soukromý život či cestovatelské chutě.

Reklama

Výběr článků

Načítám