Hlavní obsah

Catherine Zeta-Jonesová podpálila vlastní kuchyň

– HOLLYWOOD

Ačkoli se pyšní hustou hřívou černých vlasů, v některých situacích se oscarová herečka Catherine Zeta-Jonesová (36) chová stejně jako naivky z populárních anekdot o hloupých blondýnkách. Až neuvěřitelně neschopná je Catherine co do péče o domácnost, jako kuchařka by prý dokázala připálit i vodu na čaj. Nyní málem vypálila rodinné sídlo.

Článek

Pověst nešikovné hospodyňky totiž kráska původem z Walesu znovu potvrdila při nedávné exkurzi do kuchyně, kde se snažila manželovi Michaelu Douglasovi (61) a dětem připravit něco dobrého na zub.

Pokus skončil fiaskem, tentokrát o to větším, že při experimentování se sporákem vypukl požár. Místo, aby se hrdinka snímku Legenda o Zorrovi pustila s ohněm do boje, hystericky se rozkřičela "Hoří!" a rozběhla se za svým životním partnerem.

Michael si i přes nebezpečí, že plameny zachvátí rodinné sídlo, zachoval klidnou hlavu a s typicky mužským nadhledem krásnou Catherine poučil: "Miláčku, když vidíš, že vypukl požár, neběhej s křikem po domě, ale vezmi do ruky hasicí přístroj!"

Reklama

Výběr článků

Načítám