Hlavní obsah

Kate Mossová se při protidrogové léčbě uklidňuje psaním poezie

Britská modelka Kate Mossová píše poezii, která jí má pomoci zbavit se závislosti na kokainu. Královna přehlídkových mol prodělává protidrogovou léčbu na luxusní klinice ve Spojených státech.

Článek

Jednatřicetiletá modelka prý hledá při odvykací kůře úlevu a útěchu v psaní básní. Ty pak recituje do telefonu svému příteli Petovi Dohertymu.

"Kate zjistila, že píše-li své myšlenky ve verších, velice ji to uklidňuje," prozradil jeden z modelčiných přátel. "Její rodina a přátelé jsou potěšeni, že se má při léčbě nač soustředit."

List Daily Mirror před časem napsal, že modelka šňupala kokain, a doložil to fotografií. Mossová, které skandál začal ohrožovat kariéru, se v prohlášení omluvila přátelům, rodině a spolupracovníkům a slíbila nápravu. Poté se odešla léčit na kliniku Meadows ve Phoenixu v americkém státě Arizona. Noc v tomto zařízení údajně stojí 4000 dolarů (asi 100 000 korun).

Mossová byla dávána do spojitosti s drogami již dříve. V roce 1998 nastoupila v Londýně na známou kliniku Priory, jež se proslavila léčbou závislosti na drogách a alkoholu. V posledních měsících přitahoval pozornost bulvárních deníků také její vztah se zpěvákem Petem Dohertym, který konzumaci drog otevřeně přiznává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám