Hlavní obsah

Za Kylie Minogue přiletěla do Paříže matka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY/PAŘÍŽ

Australská zpěvačka Kylie Minogue, která se stále zotavuje v Paříži, má další podporu. Její matka za ní do francouzské metropole přiletěla, aby jí mohla být na blízku. Informoval o tom ve čtvrtek internetový server Daily Telegraph.

Článek

Carole Minogue za Kylie přiletěla z Austrálie. Její dcera v Paříži stále chodí na chemoterapie poté, co prodělala rakovinu prsu. Léčí se v ústavu Gustave-Roussy, což je jedno z nejuznávanějších zdravotnických středisek pro léčbu rakoviny na světě. Zpěvačka údajně uvažuje i o alternativní léčbě v Londýně. [celá zpráva]

"Myslím, že každá žena by chtěla být v takové situaci se svou matkou, stejně tak každá máma by chtěla být se svou dcerou," sdělil zdroj z okolí zpěvačky.

Carole navštívila Kylie již letos v srpnu, pak ji krátce vystřídala zpěvaččina mladší sestra Dannii. "Kylie a její matka si jsou neuvěřitelně blízké," uvedl stejný zdroj. V Paříži po boku Kylie pobývá rovněž její přítel, herec Olivier Martinez. Plánují, že Vánoce stráví všichni společně v Austrálii.

Daří se mi dobře, vzkázala přátelům

Minogue se přitom zotavuje celkem rychle a prý se jí daří dobře. Vzkázala to svým přátelům, s nimž se seznámila při natáčení slavného seriálu Sousedé.

Stefan Dennis s ní mluvil telefonicky, Kylie ho ujistila, že se s nemocí úspěšně pere. "Mám o Kylie novinky," sdělil listu Daily Mirror. "Volala mi do Austrálie a řekla mi, že je jí skvěle a doufá, že se zcela uzdraví.Je to báječná zpráva," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám