Hlavní obsah

Heidi Janků mučí své tělo v posilovně

PRAHA

Heidi Janků začala chodit do posilovny. Své tělo se rozhodla zušlechťovat poté, co na ji k tomu donutil manžel, muzikant Ivo Pavlík. Zpěvačka cvičí pravidelně dvakrát týdně.

Článek

Heidi prý podlehla tlaku "mírného domácího násilí v mezích zákona" a už několik dní protahuje své tělo na mučidlech pražských posiloven.

"Před čtrnácti dny jsem začala cvičit a jak řekl můj manžel, přestat mám teprve tehdy, až shodím ten bachor. Dvakrát týdně proto chodím na hodinu do posilovny," svěřila se Janků. "Se sousedkou upřednostňujeme zpevňovací a posilovací cviky a formujeme si postavy," doplnila.

V odhodlání nepoleví

"Je to ale děsné. Jsem pohodlný člověk, a tak se pokaždé musím strašně přemlouvat. Ale neustoupím. Svaly už si trochu zvykly a jsem vnitřně odhodlaná vydržet," dodala zpěvačka.

Heidi přitom cvičení ráda nemá. Ještě před půl rokem byla přesvědčena o tom, že nebude muset do posiloven chodit. Pro udržení tělesné formy dřív nedělala vůbec nic a v jídle se nijak neomezovala. S tučnými pokrmy však bude muset nyní skončit.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám