Hlavní obsah

Mossovou v kampani vystřídá neznámá modelka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

STOCKHOLM

Švédská společnost HM, která uzavřela smlouvu na kampaň s britskou topmodelkou Kate Mossovou, v úterý oznámila, že ji vymění. Za náhradnici byla vybrána italská manekýnka Mariacarla Bosconová. Důvodem je fakt, že Mossová fetuje.

Článek

Mariacarla Bosconová se objeví v kampani na nové oblečení, které bude součástí limitované série. Tu navrhla designérka Stella McCartneyová. Kolekce by měla na trh dorazit v listopadu, uvedla Liv Asarnojová, tisková mluvčí HM.

Bosconová je sice známá, ovšem jen v rodné Itálii a rozhodně se netěší světové proslulosti jak Mossová. Mariacarla se narodila v roce 1980 v Římě. Její míry jsou 85-59-88, měří 177 centimetrů. Jako modelka pracovala například v USA, ve Francii, v Německu, Belgii a Dánsku.

Reklamní kampaň s Mossovou firma HM zrušila už v září těsně poté, co se v tisku objevily fotografie, na nichž je modelka zachycena při šňupání kokainu. Kate se následně za své chování omluvila. Zdůraznila, že za to ponese plnou zodpovědnost.

Reklama

Související témata:

Související články

Naomi Campbellová podpořila Kate Mossovou

Britská topmodelka Naomi Campbellová se zastala své neméně slavné kolegyně Kate Mossové, o které se veřejnost dozvěděla, že bere kokain. Podle Naomi...

Kate Mossová nastoupila protidrogovou léčbu

Britská modelka Kate Mossová se kvůli své závislosti na kokainu začala léčit pod dohledem odborníků. Po skandálu, který rozpoutaly fotografie, na nichž modelka...

Výběr článků

Načítám