Hlavní obsah

Gwyneth Paltrowové se přestal líbit život v Londýně

LONDÝN

Třiatřicetileté herečce Gwyneth Paltrowové se život v Londýně stále víc zajídá. Proto uvažuje o návratu do rodných Spojených států, a to prý navždy.

Článek

Herečka si britskou metropoli oblíbila, když se v roce 2002 zamilovala do frontmana skupiny Coldplay Chrise Martina. Za toho se pak provdala a má s ním nyní sedmnáctiměsíční dcerku Apple. Společně se usadili v Londýně.

Newyorčanka Gwyneth ale připouští, že s radostí zvedne kotvy a vrátí se do Spojených států, protože se jí protiví londýnské "chladné a depresivní" počasí a špína.

V rozhovoru pro americké vydání módního časopisu Marie Claire herečka doslova řekla, že ulice ve Velké Británii jsou špinavé, počasí studené a "jejich služby poskytované spotřebitelům nesmyslné a absurdní".

Nezapoměňte na deštník, radí herečka

Americkým turistům, kteří se chystají na návštěvu Spojeného království Paltrowová radí, aby si na každý pád nezapomněli vzít plášť do deště nebo alespoň malý deštník, protože "pořád prší".

Paltrowová se ještě dříve než na uměleckém poli stala známou v roce 1995 díky románku s Bradem Pittem. Její pozdější filmy nezaznamenaly zdaleka takový úspěch, jako snímek Zamilovaný Shakespeare z roku 1998. Za ten si také odnesla cenu americké Akademie filmových umění a věd Oscar za nejlepší hlavní ženskou roli.

Reklama

Související témata:

Související články

Gwyneth Paltrowová chce být šéfkuchařkou

Oscarová herečka Gwyneth Paltrowová se už se nehodlá pachtit za slávou, raději se vrhne naplno na roli šéfkuchařky ve své vlastní restauraci. "Musím...

Paltrowová zhodnotila rozvod Pitta a Anistonové

Herečka Gwyneth Paltrowová se v rozhovoru pro časopis Time vyjádřila k rozvodu svých kolegů Brada Pitta a Jennifer Anistonové. Je přesvědčena, že všechno mohlo...

Výběr článků

Načítám