Hlavní obsah

Tom Cruise koupí dům blízko nastávající tchýně

– NEW YORK

Herec Tom Cruise by udělal, co na očích své nastávající, herečky Katie Holmesové vidí. Hodlá zakoupit nový dům v Ohiu, aby se tak přiblížil ke své budoucí tchýni. Informoval o tom internetový server Female First.

Článek

Tom Cruise už obhlíží rezidenci, která se nachází v Toledu v americkém státě Ohio. Nedaleko právě bydlí matka Holmesové. "Sousedi viděli, jak před domem jezdily limuzíny v době, kdy realitní agenti zprostředkovávali prohlídku domu. Jsem si jistá, že to byli oni (Katie a Tom). Její matka žije v okolí," uvedla dosavadní majitelka nemovitosti Dale Bruhlová.

Cena domu, na který má herec zálusk, se pohybuje kolem 1,5 miliónu dolarů. Nemovitost je velká a nachází se v ní sedm místností. Pokud by se Cruise nakonec rozhodnul, že dům koupí, Katie by pak měla ke své matce blízko, což by jí v době jejího nastávajícího mateřství pomohlo.

Herečka je teď ve třetím měsíci těhotenství. Toma by si měla vzít ještě letos. Ačkoliv dříve se spekulovalo, že by se svatba měla konat na jedné z mexických pláží, nyní vznikly dohady, že by svůj vztah mohli zpečetit právě v Ohiu. "Možná se tu opravdu vezmou a budou tu i vychovávat dítě," sdělila Caroly Zydorczyková, teta Katie.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise a Katie Holmesová čekají dítě

Američtí herci Tom Cruise (43) a Katie Holmesová (27) se stanou rodiči. Ve středu to potvrdila hercova manažerka. "Čekají miminko a jsou velmi šťastni," uvedla...

Cruise a Holmesová se mají vzít na pláži

Svatba herců Toma Cruise a Katie Holmesové by se prý měla konat na jedné z mexických pláží. Milenci by se měli vzít o Vánocích. Informoval o tom britský list...

Výběr článků

Načítám