Hlavní obsah

Únos herečky Zeta-Jonesové byl smyšlený

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodskou filmovou hvězdu Catherine Zeta-Jonesovou vyvedli nedávno z míry novináři. Ti podle ní nafoukli její dávnou drobnou autonehodu a udělali z ní pokus o únos.

Článek

Herečka, která je manželkou neméně slavného Michaela Douglase, se vracela z natáčení nového filmu Legenda o Zorrovi (zanedlouho bude uveden i v České republice), když do jejího auta s řidičem lehce ťuklo jiné vozidlo.

Nebylo to prý nic vážného, ale některé listy hned začaly vykřikovat do světa, že se automobil s welšskou kráskou snažili vytlačit ze silnice bandité, aby ji mohli unést. "Nafoukli to natolik, až to bylo k smíchu," rozpomínala se Catherine.

"Dostala jsem asi padesát emailů a musela jsem na ně odpovědět, protože jejich pisatelé se obávali o mou bezpečnost. Jsem v pořádku, díky." "Nebylo to nic víc než neškodné ťuknutí do nárazníku - nic, žádný smyk, žádné nervy drásající skřípění plechů."

Reklama

Související články

Catherine Zeta-Jonesová unikla v Mexiku únosu

Britská herečka Catherine Zeta-Jonesová (34) prý jen o vlásek unikla únosu. O ten se měli pokusit neznámí útočníci v Mexiku, kde se herečka účastní filmového...

Catherine Zeta-Jonesová koupí fotbalový klub

Hollywoodská hvězda a velšská rodačka Catherine Zeta-Jonesová je na své předky náležitě pyšná a možná proto uvažuje o koupi velšského fotbalového klubu. Podle...

Výběr článků

Načítám