Hlavní obsah

Britský tisk: Geri Halliwellová je těhotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Zpěvačka Geri Halliwellová, bývalá členka skupiny Spice Girls, je prý těhtoná. Zprávu zveřejnil britský bulvární list News of the World. Prý čeká svého prvního potomka.

Článek

Třiatřicetiletá Halliwellová by měla dítě porodit příští rok na jaře. "Je moc šťastná," uvedl pro list zdroj z blízkého zpěvaččina okolí.

Podle něj Geri své těhotenství sice neplánovala, ale na miminko se moc těší. "Už se nemůže dočkat, až se stane maminkou," doplnil. "Je to ta nejlepší věc, která se jí mohla přihodit. V minulosti prožila hodně problémů, třeba bulimii, ale nyní dospěla a na mateřství je připravena."

Otcem je zřejmě zpěvaččin přítel, britský scénárista Sacha Gervasi, který dříve pracoval jako novinář. Poměr s ním však Geri pečlivě tají a nikdy jej přímo nepotvrdila. Stýkají se prý od letošního léta. Vztah se však nevyvíjí přesně podle zpěvaččiných představ. "I kdyby měla s dítětem zůstat sama, zvládne to. Je to silná žena."

Reklama

Související články

Geri Halliwellová nabrala kila kvůli sexu

Zpěvačka Geri Halliwellová si postěžovala, že věčné diety a dřina v tělocvičně ji naprosto připravily o chuť na sex. Nezbylo jí tak nic jiného než začít...

Výběr článků

Načítám