Hlavní obsah

Ester Ládová shání vlastní bydlení

PRAHA

Ester Ládová chce po půlročním bydlení v podnájmu zakotvit v Praze natrvalo. Z Ústí nad Labem, odkud pochází, se jí nechce dojíždět. Nejradši by se usadila v blízkosti Karlštejnu. I když je na shánění bydlení sama, doufá, že se jí podaří přítele z Německa k sobě co nejdřív nastěhovat.

Článek

"Půl roku jsem měla podnájem na pražském Spořilově, tak je čas, abych si vyřídila hypotéku a opatřila byteček," podotkla Ester Ládová. "V Praze jsem si zvykla. Dokonce tu musím tu být každý den, tak urychleně sháním byt," doplnila.

I když se Ester velmi líbí centrum Prahy, nejradši by našla bydlení někde na okraji v přírodě. "Moc se mi líbí Dobřichovice nebo jiné místo poblíž Karlštejnu, protože je tam krásná příroda," prozradila Ester.

Bohužel je na shánění bytu sama. "Přítele mám v Německu, tak se vidíme málokdy. Bojuji o to, aby všechno v Německu nechal tak, jak to leží a běží, stejně jako jsem to pro něho na začátku vztahu udělala já," vzpomínala Ládová na dobu, kdy se přestěhovala za svým Rogerem do Německa a žila tam dva roky. "Nebude ale lehké ho přesvědčit, je hrozně tvrdohlavý," povzdychla si.

Od neděle se v pražské Městské knihovně představí Ester Ládová v premiéře první hudební sci-fi story Dalibora Jandy Všechno na Mars, kde bude zpívat Jandovy známé hity. Kromě toho se chce věnovat charitativní činnosti s pořadatelem společensko-charitativních akcí Davidem Novotným, na konci listopadu například zazpívá na podporu ústecké zoologické zahrady.

Reklama

Související články

Ester Ládová nyní nechce svatbu, ani děti

Ester Ládová si na nezájem o svou osobu nemůže stěžovat, ctitelů má prý spoustu. Poté, co se proslavila v předčasně ukončené reality show Miliónový pár,...

Výběr článků

Načítám