Hlavní obsah

Cruise a Holmesová se mají vzít na pláži

LOS ANGELES

Svatba herců Toma Cruise a Katie Holmesové by se prý měla konat na jedné z mexických pláží. Milenci by se měli vzít o Vánocích. Informoval o tom britský list Daily Mirror.

Článek

Deník se odvolává na tvrzení zdroje z blízkého okolí herců. Cruise a Holmesová si již před čtyřmi měsíci vybrali i hotel, v němž budou trávit líbánky. Naplánovali si vše tedy předtím, než Holmesová otěhotněla. "Katie opravdu nevěděla, že je v jiném stavu. Nečekala, že to na ní bude tak brzy vidět. Má strach z toho, že k oltáři půjde těhotná," uvedl zdroj.

Ačkoliv se proslýchá, že by slavný pár měl sňatek stihnout ještě do konce roku, Cruiseův manažer nic takového nepotvrdil. "Víme, že se o něčem takovém spekuluje, ale přesné datum ještě stanoveno nebylo," sdělil.

O něco jasněji prý je ve způsobu početí potomka, kterého Holmesová čeká. Milenci jej počali přirozenou cestou, nikoliv umělým oplodněním. Herci se tak podařilo vyvrátit dohady o jeho neplodnosti.

Ty v minulosti posiloval fakt, že se svou bývalou manželkou Nicole Kidmanovou adoptoval dvě děti. Pochybnosti mohlo vzbuzovat také první hercovo manželství s Mimi Rogersovou, ta otěhotněla jen krátce poté, co se s Tomem rozešla.

Reklama

Související témata:

Související články

Tom Cruise a Katie Holmesová čekají dítě

Američtí herci Tom Cruise (43) a Katie Holmesová (27) se stanou rodiči. Ve středu to potvrdila hercova manažerka. "Čekají miminko a jsou velmi šťastni," uvedla...

Výběr článků

Načítám