Hlavní obsah

Dvojici Doleželová a Krejčíř čeká moderátorská premiéra

PRAHA

Už ve čtvrtek se vůbec poprvé na televizních obrazovkách představí nová dvojice, kterou vytvoří Klára Doležalová a Tomáš Krejčíř. Spolu budou uvádět ranní pořad Snídaně s Novou. Běžně však budou moderovat každou středu.

Článek

Další dvojicí, která je v pořadu nově vytvořena, je Eva Aichmajerová a Vítek Havliš. Michaela Dolinová bude Snídani i nadále uvádět s Michalem Jagelkou, Monika Valentová se představí s Pavlem Svobodou.

"Televize Nova se snaží své každodenní formáty neustále oživovat a pozměňovat. Nedávno se Snídaně představila s novou grafikou a novou podobou studia, nyní dochází k obměně i na postu moderátorů," vysvětlila tisková mluvčí Novy Veronika Šmítková. "Snažíme se prostě divákům nabízet stále něco nového, vymýšlíme nové pořady, hledáme nové tváře," doplnila.

Změnu, ovšem jen dočasnou, čekají také Televizní noviny, a to tento týden od pondělí do pátku. Poprvé od vzniku Novy povedou hlavní večerní zprávy dva muži. Budou jimi Pavel Zuna a Karel Voříšek. Pavla Charvátová, která tvoří dvojici se Zunou, má tento týden dlouho naplánovanou dovolenou. Voříšek měl za partnerku Markétu Fialovou, která uprostřed týdne oznámila, že se musí léčit na poruchu krvetvorby. [celá zpráva]

Voříšek bude sedět z pohledu diváků na obrazovce vlevo, Zuna vpravo. O tom, jak zasednou, si "střihli". "Voříšek bude čekat na Markétu, předpokládáme, že její léčba bude trvat minimální dobu a Karel s ní začne trénovat moderování, aby, až se Markéta vrátí, znovu naskočili do moderátorského koloběhu," řekla Šmítková.

Reklama

Související články

Moderátorka Novy Fialová je v nemocnici

Moderátorka Televizních novin, hlavní zpravodajské relace TV Nova, Markéta Fialová (34) leží v nemocnici. "Je hospitalizována ve Všeobecné fakultní nemocnici...

Výběr článků

Načítám