Hlavní obsah

Děti nezneužívám, tvrdí Michael Jackson

LOS ANGELES

Popová hvězda Michael Jackson reagoval na opakovaná obvinění ze sexuálního zneužívání dětí prohlášením: "Neprovozuji sex s dětmi." Zpěvák, který dnes nechá odvysílat v jedné americké televizi několik svých domácích videonahrávek, se už poněkolikáté hájí, že není pedofil. Informuje o tom zpravodajský server Ananova.

Článek

"Koluje o mně tolik zvěstí a já netuším, odkud se vzaly," řekl Jackson časopisu People a dodal: "Neprovozuji sex s malými dětmi, nespím v rakvi s kyslíkem a nemám v těle sloní kosti. Nejsem zlý člověk a láme mi srdce pomyšlení, že to o mě lidé prohlašují."

Tvrzení o tom, že Michael Jackson provozuje s dětmi sex, se v médiích znovu objevila letos v únoru poté, co zpěvák v rozhovoru s Martinem Bashirem připustil, že spí s dětmi ve stejné ložnici. V dokumentárním filmu Living With Michael Jackson (Žít s Michaelem Jacksonem) navíc hudebník uvedl, že měl velmi silný přátelský vztah s dvanáctiletým chlapcem. Popřel však, že by šlo o sexuální záležitost.

Jacksonovo domácí video, které bude v televizi promítat, jej ukazuje při domácí relaxaci v kruhu své početné rodiny a během štědrodenního dopoledne u kamarádky (herečky) Elizabeth Taylorové.

Producent pořadu Brad Lachman o nahrávce prohlásil, že je sice osobnější než dokument Martina Bashira, ale že není nijak kontroverzní. "Z nějakého důvodu ho mnoho lidí nevidí takového, jaký doopravdy je. Mně osobně připadá jako velice okouzlující osoba," řekl Lachman.

Reklama

Výběr článků

Načítám