Hlavní obsah

Charlize Theronová se do manželství nežene

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečka jihoafrického původu Charlize Theronová se vdávat nehodlá, alespoň ne v nejbližší době. Přitom se v květnu vyskytly spekulace, že její sňatek je přímo na spadnutí.

Článek

Osmadvacetiletá Theronová tak popřela, že by se měla letos provdat za svého přítele Stuarta Townsedna (31). I když se již stýkají čtyři roky, o vstupu do manželství nechce herečka ani slyšet.

"Mám radost z lidí, kteří se žení a vdávají, ale to není pro mě. Se svým vztahem jsem velmi šťastná," vzkázala Theronová. I přesto by se chtěla stát matkou a mít potomka. "Dítě bych si velmi přála," doplnila.

Theronová proslula především ve filmech Ďáblův advokát či Zrůda. Za poslední citovaný získala v roce 2004 Oscara za nejlepší ženský herecký výkon.

Reklama

Související články

Charlize Theronová se při natáčení zranila

Devětadvacetiletá herečka původem z Jižní Afriky Charlize Theronová se při natáčení akčního filmu v Berlíně zranila. Práce na snímku byla přerušena do té doby,...

Charlize Theronová se vdá ještě v létě

Charlize Theronová (28), herečka jihoafrického původu, se prý provdá ještě letos v létě. Do manželství vstoupí se svým přítelem, hercem Stuartem Townsendem...

Výběr článků

Načítám