Hlavní obsah

Češka Štěpanovská je mezi favoritkami na titul Miss Earth

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MANILA

Česká vicemiss Zuzana Štěpanovská sklidila ve filipínské Manile na Miss Earth velký úspěch. V internetové anketě oficiálních stránek soutěže, kde fanoušci hlasují, se dostala mezi prvních patnáct dívek. Je tak jednou z horkých kandidátek na titul.

Článek

V soutěži Miss Earth bojuje osmdesát dívek z celého světa. Česká reprezentantka Zuzana Štěpanovská je nyní jednou z favoritek na vítěznou příčku.

"Mám dobré ohlasy i na své večerní šaty od návrhářky Heleny Mertlové a také na národní kroj. V nejbližších dnech budu soutěžit v semifinále přehlídky plavek a také v semifinále volných disciplín, tak doufám, že se mi bude dařit," uvedla Zuzana.

Soutěžící dívky na Miss Earth už absolvovaly cestu po ostrovech, vrátily se do Manily a nyní se připravují na finále. Kromě toho je čeká i několik doprovodných akcí, například módní show.

Zuzana Štěpanovská bydlí na pokoji se zástupkyní Belgie  a moc si ji pochvaluje. "Mluvíme spolu anglicky a výborně s ní vycházím. Jsem ráda, že nemusím bydlet s nějakou dívkou z Jižní Ameriky. Ty si moc nepotrpí na pořádek a asi by to na pokoji pěkně vypadalo," přiznala Zuzka.

Finále Miss Earth se bude konat 23. října.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: kandidátky na Miss Earth v plavkách

Dívky, které se letos účastní soutěže krásy Miss Earth, se ve středu představily ve filipínské Manile, kde se klání koná. Vítězka má šířit povědomí o ochraně...

Výběr článků

Načítám