Hlavní obsah

Naomi Campbellová sklidila kritiku za kožešiny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská topmodelka Naomi Campbellová (35) naštvala manželku Paula McCartneye, Heather Millsovou (37). Ta je přísnou vegetariánkou a vadí jí, že černá perla mění v nošení pravých kožešin názory.

Článek

Ačkoliv dříve patřila Campbellová k odpůrcům nositelů přírodních kožešin, nyní je sama nejen předvádí, ale nosí je i v soukromí.

"Připadá mi jako člověk, který odsuzuje používání nášlapných min, ale pak uzavře výhodnou smlouvu na jejich propagaci s výrobcem," charakterizovala horlivá ochránkyně zvířat Naomiino počínání. "Chová se pokrytecky, licoměrně a nezodpovědně," doplnila rozčileně.

Říci své výhrady Naomi přímo do očí však Heather odmítla. "Nikdy jsme spolu nemluvily a myslím, že by o setkání ani neměla zájem," zamyslela se.

Do minového pole osobní názorové konfrontace nechce vstoupit ani osočená topmodelka. "Její výroky mě ohromily, v žádném případě je však nebudu komentovat," vzkázala Naomi Campbellová své kritičce.

Reklama

Související články

Naomi Campbellová zmlátila kamarádku

Britskou topmodelku Naomi Campbellovou zřejmě opět čekají opletačky u soudu. Zažalovala jí kamarádka, herečka Yvonne Sciová, která modelku viní z fyzického...

Naomi Campbellová podpořila Kate Mossovou

Britská topmodelka Naomi Campbellová se zastala své neméně slavné kolegyně Kate Mossové, o které se veřejnost dozvěděla, že bere kokain. Podle Naomi...

Výběr článků

Načítám