Hlavní obsah

Elizabeth Hurleyová se chce vdát na Valentýna

LONDÝN

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová konečně oznámila plánované datum sňatku. Dosud tajila, kdy vztah se snoubencem, indickým milionářem Arunem Nayarem zpečetí. Podle internetového serveru Female First se vezmou příští rok na svátek zamilovaných, tedy 14. února.

Článek

Herečka doufá, že se její partner co nejdříve rozvede s Italkou Valentinou Pedroniovou. Vedli spolu podivný život, který byl protkaný bitkami. Pár let už spolu ale nežijí. "Není to jednoduché, chceme se vzít v únoru, zřejmě na Valentýna," uvedla Liz. Svatbu vystrojí v indickém státě Rádžasthán.

Role družby nevěsty se zřejmě zhostí David Furnish, přítel hudebníka Eltona Johna. Dříve se přitom spekulovalo, že by se jím měl stát hereččin bývalý přítel, herec Hugh Grant. "Hugh nebude družbou. Chci se zeptat Davida," popřela to Liz.

Liz Hurleyová, která je v součastnosti tváří kosmetické firmy Esstée Lauder, se s podnikatelem Nayarem stýká od prosince 2002.

Reklama

Související články

Hurleyová kvůli módě nemá čas na farmu

Herečce a modelce Elizabeth Hurleyové nynější začátek kampaně spojené s prezentací její nové kolekce plavek a plážového oblečení trochu komplikuje život....

Elizabeth Hurleyová chce svatbu na slonech

Herečka a modelka Elizabeth Hurleyová si už vytvořila představu o své nadcházející svatbě. Rozhodla se, že se podřídí tradicím svého nastávajícího, jímž...

Výběr článků

Načítám