Hlavní obsah

Štěpanovské vadí vyumělkované dívky na Miss Earth

MANILA/PRAHA

První vicemiss soutěže Česká Miss Zuzana Štěpanovská už déle než týden strávila ve filipínské Manile, kde se celkem osmdesát dívek z celého světa připravuje na finále soutěže Miss Earth. Podle české reprezentantky vypadají mnohé kandidátky nepřirozeně.

Článek

"Holky jsou tu dost umělé, hlavně ty z Jižní Ameriky. Na soutěž se pořádně připravily a bojují, jak můžou, hlavně o přízeň fotoaparátů a kamer," ohodnotila své konkurentky Štěpanovská. "Jinak se ale máme dobře, je o nás pěkně postaráno," uvedla.

Dívky se už rozdělily na tři skupiny a vyrazily z Manily na okružní cestu po Filipínách. Zastavují ve školách, dětských domovech, poznávají přírodu. "Soutěž se hodně zaměřuje na péči o životní prostředí, takže se učíme poznávat místní prostředí, sázíme stromy a podobně," popsala program Zuzana.

Postupně se dívky sjedou zpátky do hlavního města, kde začne intenzivní nácvik na slavnostní finále. To se uskuteční 23. října.

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: kandidátky na Miss Earth v plavkách

Dívky, které se letos účastní soutěže krásy Miss Earth, se ve středu představily ve filipínské Manile, kde se klání koná. Vítězka má šířit povědomí o ochraně...

Výběr článků

Načítám