Hlavní obsah

Sharon Stoneová: Mossová si zaslouží druhou šanci

PAŘÍŽ

Americká herečka Sharon Stoneová je další celebritou, která se zastala britské modelky Kate Mossové. Ta byla přistižena, jak šňupe kokain. Kvůli fetování přišla o některé lukrativní smlouvy. Podle Stoneové by si ale zasloužila druhou šanci.

Článek

"Nejdůležitější je, že se omluvila a nyní mění svůj život," komentovala případ modelky Stoneová. "Je úžasné, když někdo učiní omyl a veřejně se za něj omluví. Je to velmi těžká zkušenost. Navíc vyrůstat před objektivy a kamerami je náročné a bolestivé."

"Musíme si uvědomit, že lidé mohou dělat chyby. Myslím, že neexistuje člověk, který by je nedělal," prohlásila v úterý herečka.

Stoneová Mossovou omlouvala na tiskové konferenci v Paříži, kde byla vyhlášena tváří módní značky Dior. Stoneová bude propagovat novou kolekci kosmetických výrobků.

Reklama

Související články

Kate Mossová přiznala závislost na kokainu

Britská topmodelka Kate Mossová veřejně přiznala, že užívala drogu kokain. Je jí to prý líto, oznámila v sobotu Liv Asarnojová, tisková manažerka švédské módní...

Kate Mossová kvůli drogám přišla o kontrakt

Britská modelka Kate Mossová nakonec přeci jen doplatila na svou zkušenost s kokainem. Mezinárodní módní dům H&M v úterý vydal oznámení, v němž informoval...

Výběr článků

Načítám