Hlavní obsah

Naomi Campbellová podpořila Kate Mossovou

BOGOTA

Britská topmodelka Naomi Campbellová se zastala své neméně slavné kolegyně Kate Mossové, o které se veřejnost dozvěděla, že bere kokain. Podle Naomi jde o spiknutí proti Mossové.

Článek

"Mám pocit, že jsou na ni všichni zlí," uvedla v neděli pětatřicetiletá Campbellová na tiskové konferenci v kolumbijské metropoli Bogota, kde se jakožto porotkyně účastnila výběrového castingu.

"Není to poprvé, co se tohle stalo. Vypadá to na nějakou odplatu," poznamenala a připomněla, že Kate je její přítelkyní.

Jednatřicetiletá Mossová nedávno přiznala, že šňupe kokain. Kvůli tomu přišla o některé lukrativní smlouvy. Co se týče Campbellové, již dříve přiznala, že v minulosti také užívala kokain. Připustila, že ji droga málem zničila.

Reklama

Související témata:

Související články

Kate Mossová přiznala závislost na kokainu

Britská topmodelka Kate Mossová veřejně přiznala, že užívala drogu kokain. Je jí to prý líto, oznámila v sobotu Liv Asarnojová, tisková manažerka švédské módní...

Kate Mossová kvůli drogám přišla o kontrakt

Britská modelka Kate Mossová nakonec přeci jen doplatila na svou zkušenost s kokainem. Mezinárodní módní dům H&M v úterý vydal oznámení, v němž informoval...

Výběr článků

Načítám