Hlavní obsah

VyVolení: kočička Monika a její kluci

Novinky, Michal Procházka

Reality show VyVolení už běží více jak měsíc a za tu dobu ji poctivě sleduje přibližně milión a půl diváků. Vila, do níž jsou uzavření soutěžící, připomíná terárium, králíkárnu či pavilón zoologické zahrady. Jeden kamarád nedávno udeřil hřebíček na hlavičku (a teď nemluvím o fotbale), když řekl, že to připomíná pavilón tučňáků. Podle toho, jak si rádi hrají s balónem a koupou v bazénu, je to možná pravda.

Článek

Prostřednictvím kamer sledujeme, jak se zbylí jedinci čím dále tím více hádají a vyšilují. A jak bojují se svými sympatiemi. Třeba Monika se stala ústřední postavou lechtivého, decentního seriálu růžové knihovny "Saša, anebo přeci jen Rosťa". Na začátku svého pobytu ve vile Monika podle svých slov "držela Rosťu pod peřinou za penis" (a nebyl to úkol od dramaturgů), když se hladili a muckovali. Zatímco ten se jí pokoušel čtyřikrát dostat prsty za kalhotky - leč neúspěšně. Chudák Rosťa si to ani nepamatuje, byl příliš opilý a přišel o zážitky. Až půjde z vily, může si to naštěstí pustit aspoň ze záznamu.

Jejich námluvy ale neměly dlouhého trvání. Od té doby, co vstoupil do děje Saša, štěstěna chytla (asi rovněž za penis) zase na oplátku jeho. To však nebrání Monice, aby Rostíka opět neprovokovala, poťouchle, roztomile i dětinsky. Naposledy mu udělala spolu s Wendy dobrovolnické představení ve sprše "nahoře bez". I stane se tedy, že Saša nachytá Moniku v Rosťově náruči a trochu se diví i urazí. "Ty voe, kdybych věděl, co jsem měl vědět, nic bych nešéfoval," honí pozdě bycha.

Kdo s kým? Vochomůrka? Křemílek? Rumcajs?

Každopádně VyVolení čím dál více exhibují. Předvádějí střípky ze života dnešních teenagerů, jak spolu mluví, jak vyjadřují své city, jak se zamotávají do vzájemných sympatií i nenávistí. Jak uvažují o sexu. Nemusíme se hned pohoršovat, ale je fakt, že se občas nestačíme divit. Když měli Michal s Monikou přehrát nějaký večerníček, ukázali naoko, jak to Křemílek dělá pod peřinou Vochomůrkovi (nebo obráceně - měl jsem v tom trochu zmatek). Nakonec to skončilo předčasným orgasmem (asi Křemílka, ale není to jedno?), přičemž naštvaný druh vyhrožoval, že "radši půjde za Rumcajsem, že ten mu to udělá líp".

Saša jinak rád vzpomíná, jak kalí. K dobru přihodil i historku, jak se líbal s nejlepším kámošem. "Byla prdel. Na svatbě jeho ségry. Sešla se tam banda, s kterou je sranda. A jeli jsme cucačky. Potom jsme si vylili pivo na hlavu. Byli jsme solidně vykalení. Klasika."

Naposledy zase VyVolení řešili, kdo měl kolik "óček pod peřinou", Saša jich napočítal třicet, zatímco Emil neměl ještě ani jedno. A to dělá ve volném čase sexuologa teoretika, jen si chudák všechny ty názvy, polohy a snad i orgány plete.

Exhibice a zamilování

Soutěžící dostávají jednotlivě tajné úkoly, takže si nemohou být ničím jisti, dostávají od dramaturgů soutěže vypečené úkoly. Třeba Kačka musela před časem naoko "balit" Rosťu. Nyní se opět Rosťu snažila sbalit Wendy. Neúspěšně, nakonec řekla, že to byl úkol. Jenže tentokrát to bylo zamilování asi doopravdy. Rosťa to ani nepostřehl, jak to také odlišit?

Poslouchat je to někdy soda. Nezralí hrdinové dobrodružného seriálu z šesti postýlek VyVolení toho odhalují hodně. Holky si hrají na dračice z amatérských videofilmů a kluci kolem nich už chodí jako parta nevybitých skautů. Ke cti VV nutno podotknout, že na Nově to bývá ještě horší, Karel se tam třeba svěřoval pracovnici v erotice Sylvě, že měl mnoho žen, mimo jiné i "pětačtyřicetiletou bábu".

No ještě, že my jsme takovým národem romantiků, které podobná soutěž zavřených tučňáků nerozháže. Hned vytasíme třeba Romea a Julii, jako nedávno například autor opravdu pokleslého erotického opusu Playgirls (I a II) Vít Olmer. Anebo snad je to jinak, voe?

Abychom se nedivili, až někde na ulici uslyšíme, že jakási žena držela svého kolegu z práce včera na podnikovém večírku za penis. Ten si to bohužel nepamatoval. Nicméně věděl, že se v průběhu party sápal po svém šéfovi, aby si dali cucačky a pivní sprchu, ačkoliv ten se úplně na šrot naopak sháněl po Rumcajsovi, že mu to udělá líp. A hlavně počká s óčkem na něj.

Reklama

Související témata:

Související články

Vladko podruhé obhájil svou existenci ve vile

V pořadí celkem čtvrtý duel vyhrál Vladko, který zcela drtivým způsobem porazil Věru a poslal ji ze hry domů. Kuchař z Brna Vladko získal více jak čtyřicetkrát...

Výběr článků

Načítám