Hlavní obsah

Vladko podruhé obhájil svou existenci ve vile

Novinky, Michal Procházka

V pořadí celkem čtvrtý duel vyhrál Vladko, který zcela drtivým způsobem porazil Věru a poslal ji ze hry domů. Kuchař z Brna Vladko získal více jak čtyřicetkrát více hlasů než Věra, celkem přes 243 tisíc. Je to ovšem méně, než tomu bylo v jeho prvním duelu, kdy jej k souboji o pokračování ve hře vyzval Honza.

Článek

Poslední sobotní duel byl očekáván s relativním klidem, všichni více méně tušili, jaký bude jeho výsledek. Věra dávala ostentativně najevo, že chce jít domů, a zároveň se dušovala, že má se svým oponentem dobré vztahy.

Jediný, kdo měl velké nervy, byl samotný Vladko. Ne že by se tolik bál vyřazení, ale přesto se hádal s ostatními, kromě Reginy. Nebylo s ním skoro k vydržení, pěkně vyjel na Wendy, kvůli tomu, že se koulovala syrovým vejcem v obýváku a neuklidila to po sobě (Wendy tedy má chvíle!).

Zároveň ukázal, že umí sprostě seřvat i Rostíka ("Vylízanče, tupče, primitive, jsem dokonce primitivnější než ty, že se s tebou bavím," to byl příklad kulišáckého způsobu, jak druhého urazit). Potom přišlo na Vladkův nečekávaný obrat "vykuř mi prdel", jemuž by se třeba Palacký musel opravdu divit.

Ovšem Rosťa, ten se také dovede rozčílit a nejenom celou dobu spát. Ale jeho kalibr je slabý a Rosťovi chybí pohotovost. Nejlepší jeho trefa zasáhla Vladkovo slabé místo: "Ty se umíš jenom houpat!" křičel. Spojil tím (nevědomky) narážku na Vladkovu oblíbenou činnost v křesle i klasické rčení o inteligenci houpacího koně. No, překvapil. 

Byla Věra férová vůči Vladkovi?

Trochu oleje do ohně se pokusila přilít moderátorka Tereza Pergnerová, když pustila Top ten Věřiných sprosťáren, urážek a pomlouvání. Evergreenem tohoto záznamu byly výpady vůči Regině, ale i "teploušovi" Vladkovi, které se pekly se Zvěřinou - jak jinak - ve výhni sauny.

Věra to má těžké, pokaždé říká něco jiného. Před samotným duelem se například přiznala, jak jí bolel žaludek z toho, že vyzvala zrovna nebohého Vladka. Přitom to dlouho předtím slibovala Regině. Že takhle využila Vladka, aby mohla spokojeně odejít domů. "Ale já jsem věděla, že on mě pochopí," dodala (Ne všichni to ale pochopili. Třeba Martin se přiznal, že Věřinu výzvu považuje za "dýku do srdce").

"Byla ale Věra VyVoleným dobrou matkou, když byla zdaleka nejstarší obyvatelkou vily?" nadhodila se jedna otázka. "Kdo to nezažil, nemůže to posoudit," odpověděl správně Saša.

Přesto Věru všechno dovedlo rychle vyvést z míry poté, co ztratila své ochránce. Přitom nečelila takovému tlaku skupiny jako před třemi týdny Regina. Sama přiznala, že kdyby se jí nechtělo domů, dostala by stejně asi čtyři hlasy na vyřazení. Další K.O. byly takříkajíc rány z milosti.

Když se Věra dozvěděla výsledek duelu, byla nakonec dojatá, ač prohrála. S VyVolenými obyvateli vily se rozloučila moc hezky: "Nedělejte to, co jsme dělala já. Ty nadávky tam nepatří. Ale ony tam asi patří. Mám vás všechny ráda, i tu Reginu. Ale buď na ně hodná, jinak si to s tebou vyřídím, až vyjdeš ven," vzkázala.

Hysterický Vladko

Dívat se na svoje výbuchy hysterie v televizi se musel před odchodem do studia i Vladko. Vypadalo to, že se styděl, že mu jeho nervy na pochodu vadí, ale nedovede je ve vile zkrotit. Snad tuší, že by mohl by začít objíždět školy a přednášky jako živoucí příklad mužské hysterie. "Když se rozlítí, tak to ze mě padá, nehledím napravo, nalevo," svěřil se sám sympaticky. "Je to ale trapný, primitivní," dodal. 

Vladko byl ve studiu mohutně povzbuzován, jeho fanoušci nebyli k utišení. Vypadá to, že se stále drží na pozici favorita soutěže. Jeho výlety k duelu jsou zatím bezpečné, už podruhé se z nich vrátil zpátky.

Co je nového ve vile

Nelze nevidět, že život ve vile trochu ztratil grády. Více se polehává, soutěžící se často nudí. Něvědí už, co mají v té králíkárně dělat. Někdy ztrácí chuť do vypečených her, lehce se chytnou a pohádají. Vladko se s Reginou nyní bojí o především hygienu. Obrací se mu z ostatních někdy žaludek. VyVolení se ale po bouřlivé volbě největšího bordeláře vily (vyhrál s přehledem Jindra, který se například někdy nezavírá na záchodě a plive do umyvadla) pokoušeli omluvit divákům za to, že moc neuklízí. Hráli si na prasátka a sborově si zachrochtali. Až na Vladka a Reginu, kteří se necítí být nepořádkem ve vile vinni.

Jinak Kačenka začala spát u Rosti pod peřinou. Odpolední volbu "VyVoleného muže" vyhrál missák Rosťa, ačkoliv se ani nemusel moc snažit. Stačil mu jeho sexy úsměv. To si aspoň myslí Michal a Emil. Naopak Emil, který vsadil na magora, odešel s prázdnou. Čím dál tím je zřejmé, že se rád předvádí a že stejně jako hornictví by mu dobře šel exhibicionismus či hra na cvičenou opičku (pokud nenajde štěstí jako sexuolog). A to pořád Emil nechápe, proč mu vyčítají, že má chlupaté tělo.

Anketa

Kdo odejde z vily VyVolených příště?
Regina
13,8 %
Rosťa
6,2 %
Wendy
20,9 %
Katka
1,5 %
Monika
5,7 %
Emil
2,9 %
Saša
2,4 %
Martin
1,6 %
Jindra
43,5 %
Michal
1,5 %
Celkem hlasovalo 10663 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám