Hlavní obsah

Italský žák základní školy vyhrál jackpot

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Chlapec z Itálie, který navštěvuje základní školu, se stal milionářem. V jackpotu italské loterie vyhrál 41 miliónů eur. Potvrdil to mluvčí loterijní společnosti Raffaele Umbriano. O štěstí žáka informovala agentura ANSA.

Článek

Čísla byla vylosována ve čtvrtek. "Vypadá to, že dítě vyhrálo loterii," sdělil Umbriano. "Na malého výherce ještě čekám," doplnil.

Chlapec z Frattamaggiore nedaleko Neapole si tiket ve státní loterii Superenalotto zakoupil z kapesného během polední přestávky. Podle italského zákona se děti nesmějí zúčastnit hazardních her, státní loterie však je výjimkou.

"Někdo vyhrál a pokud je to dítě, pak tedy přeji chlapci hodně štěstí," reagovala na zprávu Antonia di Albertoová z místního úřadu. "Je to velmi šťastný chlapec, jeho rodina už nikdy nebude mít o peníze starost. Předpokládám, že se teď stane u kamarádů ze školy velmi oblíbeným," uvedla.

Ve městě se na počest malého výherce chystají oslavy. Identita žáka nebyla zveřejněna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám