Hlavní obsah

Veronika Žilková porodila dceru Kordulu

PRAHA

Herečka Veronika Žilková se opět stala maminkou. V noci na čtvrtek v Praze porodila holčičku. Matka i dítě jsou v pořádku. Dcera dostala jméno Kordula. Potvrdil to hereččin přítel Martin Stropnický.

Článek

Šťastný otec Stropnický si zrození potomka nenechal ujít. "Porodila dvanáct minut před půlnocí. Vím to přesně. Byl jsem u toho. Všechno proběhlo hladce. Bez jakýchkoli problémů. Obě jsou v pořádku," uvedl.

Dítě váží 3,08 kilogramu a měří 48 centimetrů. "Jmenuje se Kordula. Je to jméno germánského původu," podotknul Stropnický.

Než do rodiny přibyla Kordula, třiačtyřicetiletá Žilková vychovávala pět dětí, dvě z nich adoptovala. Herečka se až do pozdního stádia těhotenství snažila hrát a natáčet Tele Tele, a to i navzdory tomu, že se vždy necítila zrovna nejlépe. I po porodu se chce ke své práci co nejdříve vrátit 

"Prostě se nezastavím. Jednak mě to baví a pak, a to není nepodstatné, pořád mám doma plno nezaplacených složenek, tak se musím snažit," prohlásila nedávno Žilková.

Reklama

Související články

Stropnický se kvůli Žilkové rozvedl

Martin Stropnický, umělecký ředitel Divadla Na Vinohradech a přítel herečky Veroniky Žilkové, se v pátek rozvedl. Žilková, která se před časem rozešla se svým...

Výběr článků

Načítám