Hlavní obsah

Jennifer Anistonová je připravená na vážný vztah

– LOS ANGELES

Americká herečka Jennifer Anistonová má za sebou sice rozpad manželství s Bradem Pittem, nicméně nyní se už zase cítí ve formě a je opět připravena zamilovat se. Napsal to internetový server Female First.

Článek

Anistonová v televizním rozhovoru obvinila média, že jí přisoudila nálepku oběti, která rozvodem utrpěla více než Pitt. Ten má už několik měsíců přítelkyni - Angelinu Jolieovou, zatímco Anistonová prožila jen krátký románek s Vincem Vaughnenm, stálý partner však na obzoru nebyl.

Nyní je na ni řada. "Mám ráda neznámo," řekla herečka, která zatím pravou lásku hledá a ráda by založila rodinu. "Vždycky jsem chtěla mít dítě."

Přitom přiznala, že nejhorší na rozvodu s Pittem nebyla ztráta blízkého člověka, ale zájem sdělovacích prostředků. "Prožili jsme běžný lidský příběh, jenže každý náš krok byl vystaven celému světu," postěžovala si Anistonová. "Ale cítím se dobře. Nesedím a neužírám se minulostí," ujistila herečka.

Reklama

Související články

Soud potvrdil rozvod Pitta a Anistonové

Kalifornská soudkyně již podpisem stvrdila rozvod Brada Pitta a Jennifer Anistonové a navrátila jim status "svobodných osob". Podle kalifornských zákonů...

Výběr článků

Načítám