Hlavní obsah

Skoro čtyři roky za vydírání Cameron Diazové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Ke třem letům a osmi měsícům vězení byl ve čtvrtek v Los Angeles odsouzen fotograf, který vydíral herečku Cameron Diazovou. Požadoval od ní peníze za to, že nezveřejní její erotické fotografie pořízené v devadesátých letech.

Článek

Dvaačtyřicetiletý fotograf John Rutter se obhajoval, že celá záležitost je jen nedorozuměním. Nikdy prý nechtěl být zlomyslný. Nakonec neuspěl, soud odmítl jeho žádost o ochranný dozor na svobodě.

Rutter se také snažil soudu namluvit, že se domníval, že Diazová podepsala dokumenty, podle nichž měly inkriminované fotky patřit jemu. Taková smlouva však nikdy neexistovala, tu, kterou se zprvu u tribunálu oháněl, byla ve skutečnosti falešná.

Rutter nafotil polonahou Cameron v roce 1992, kdy působila jako modelka. Když se pak stala slavnou herečku, fotograf ji začal vydírat, že snímky zveřejní. Za nečinnost od ní v roce 2003 požadoval 3,5 miliónu dolarů.

Reklama

Související témata:

Související články

Diazová se chce soudit s britským deníkem

Americká herečka Cameron Diazová se hodlá soudní cestou domáhat pravdy. Na britský deník The Sun podala žalobu kvůli tomu, že o ní uplynulý týden list napsal...

Výběr článků

Načítám