Hlavní obsah

Petr Poláček ze SuperStar si přeje velkou svatbu

– PRAHA

Petr Poláček, finalista první řady soutěže Česko hledá SuperStar, chystá výrazné životní změny. Nejenže se vydává na dráhu muzikálového zpěváka, navíc uvažuje o tom, že se ožení.

Článek

"Prožívám báječné období, moje přítelkyně Helenka Bláhová je pro mě velkou posilou. Díky ní jsem dosáhl všech úspěchů. Jsme spolu pořád, ona mě toleruje a pomáhá mi. Ještě jsem to nikomu neřekl, ale plánuju velkou svatbu," prohlásil.

Petr je v současné době v jednom kole. Už od srpna zkouší v divadle Broadway roli D´Artagnana v muzikálu Tři mušketýři. Musel kvůli tomu zvládnout nejen zpěv, ale i ovládat kord a pohybovat se na scéně, což pro něj bylo něco úplně nového. Před páteční premiérou má proto pořádnou trému. Žádné talismany si ale na představení brát nebude. Povzbuzením je jeho přítelkyně, která zasedne v hledišti.

"Je to šíleně náročné, protože jsem vlastně nastoupil do rozjetého vlaku, ale všichni pomáhají a musím říct, že je to úžasný soubor lidí. Nechtěl bych jim to zkazit," svěřil se Petr, který i nadále o sobě prohlašuje, že je především rocker. Se svou kapelou bude nadále pořádat i zájezdová vystoupení a muzikál bere jako zajímavou zkušenost. Pokud přijdou další nabídky, potěší ho.

S bývalými finalisty se Petr vůbec nevídá a potvrdil i to, že vztahy mezi některými nejsou ideální.

Reklama

Související články

Petr Poláček s albem příliš spěchal

Co slíbil, to splnil. Když Petr Poláček loni vypadl z finálového pole soutěže Česko hledá SuperStar, dojatý ještě v televizním přenosu hlásal, že se vrátí....

Výběr článků

Načítám