Hlavní obsah

Michael Douglas vyvlekl opilou Catherine z baru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Během nedávné návštěvy Británie zažil populární hollywoodský pár Catherine Zeta-Jonesová a Michael Douglas trapnou scénu. Herečka trochu víc vypila, její muž ji pak musel z baru vyvádět.

Článek

Incident se odehrál v Catherinině rodném Walesu, kde se dvojice v prominentním klubu Celtic Manor Resort spolu s dalšími celebritami z USA a Evropy účastnila dobročinného golfového turnaje. Poměrem 91:89 v něm zvítězil tým vedený herečkou, což byl důvod k mohutným oslavám.

Kapitánka vítězného družstva otevírala jednu láhev šampaňského v ceně 180 dolarů za druhou, přitom si podle očitých svědků neustále přihýbala ze sklenky červeného vína. Michael seděl zapškle v koutku a krátce po desáté večer se odebral na lože.

Rázný zásah

Znovu se objevil až po půlnoci. V okamžiku, kdy party vrcholila a jeho lehce opilá manželka tancovala společně s bývalou fotbalovou hvězdou Ianem Wrightem a supermodelkou Jodie Kiddovou na barovém pultu. Současně přítomné bavila svým zpěvem jako při karaoke.

Rozmrzelý Michael se rozhodl rázně zakročit. Chvatem školeného zřízence ze záchytky uchopil rozjařenou manželku a odvlekl ji do jejich hotelového pokoje.

Co se odehrálo za jeho zdmi, již není známo. Proslýchá se však, že letošního 25. září, kdy Michael bude slavit jednašedesáté a Catherine šestatřicáté narozeniny, uspořádají pro rodinu a přátele přísně nealkoholický dýchánek.

Reklama

Související články

Catherine Zeta-Jonesová unikla v Mexiku únosu

Britská herečka Catherine Zeta-Jonesová (34) prý jen o vlásek unikla únosu. O ten se měli pokusit neznámí útočníci v Mexiku, kde se herečka účastní filmového...

Catherine Zeta-Jonesová koupí fotbalový klub

Hollywoodská hvězda a velšská rodačka Catherine Zeta-Jonesová je na své předky náležitě pyšná a možná proto uvažuje o koupi velšského fotbalového klubu. Podle...

Výběr článků

Načítám