Hlavní obsah

Novinky v novém kabátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Novinky.cz se převlékly do nového kabátu. Grafická změna má za cíl přinést čtenářům Novinek vyšší komfort, lepší orientaci na stránkách i rychlejší načítání zpráv a fotografií.

Článek

Asi nejzásadnější změnou z pohledu uživatele internetu je přemístění navigačního menu z levé části do horní části stránky. Na první pohled zaujme i další viditelná změna - fotografie v ještě větším rozlišení. Stránky Novinek navíc mírně změnily barvu, červený design Novinek získá více hnědý nádech.

Další novinkou pro čtenáře je zcela nové pojetí fotogalerií u článků. Už se nebudou otevírat v novém okně jako dosud, ale náhledy ostatních fotografií budou po celou dobu viditelné a otevřou se dynamicky v původní stránce. To přinese daleko snadnější orientaci v obrazových přílohách Novinek.cz.

Vzhledem k novému systému mohou čtenáři v prvních dnech objevit drobné chyby. Pokud tedy při procházení Novinek.cz v nové grafické podobě narazíte na nefunkční odkaz či nesprávně pracující aplikace, budeme rádi za vaše upozornění na emailovou adresu: novinky05@seznam.cz. Nezapomeňte uvést pro techniky nezbytnou informaci o vámi používaném operačním systému, typu a verzi internetového prohlížeče, případně zda máte zapnutý javascript.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám