Hlavní obsah

Tatiana Vilhelmová tají datum porodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Tatiana Vilhelmová jen září. Už se těší, až se jí narodí miminko. Pravděpodobné datum porodu ale přísně tají a ani nechce předem vědět, jestli to bude chlapeček nebo holčička.

Článek

"Už se mi nabízejí různé kartářky a astrologové, že mi připraví horoskop mého budoucího děťátka. Dokonce se už našli tací, kteří ho začali psát a vypočítávat porod podle toho, jak vypadám," nastínila herečka.

"Proto nechci předem nic vědět. A moc pečlivě tajím, kdy by se dítě mělo narodit. A když se mě lidé ptají, co to bude, opravdu nevím. Ani to nechci předem vědět. Ať je hlavně zdravé. Pak si vyberu ze jmen, která také tajím, to nejmilejší," řekla Vilhelmová.

Zřekne se rolí

"Zatím mohu jen prozradit, že musím dotočit Četnické humoresky a pak budu nějaký čas doma s dítětem. Žádné role nepřijmu. Maminku mám daleko v zahraničí, proto si zřejmě najmu časem hodnou chůvu. Ale určitě budu doma na mateřské, odpočinu si od natáčení a užiji si miminko," svěřila se Tatiana.

Nyní ji ještě čeká příjemná událost. V září se odehraje premiéra filmu Štěstí, ve kterém ztvárnila hlavní roli hodné Moniky. Ta se musí rozhodnout, jestli obětuje vysněnou cestu do Ameriky za svým přítelem, nebo zda se postará o děti své nejlepší nemocné kamarádky, kterou hraje Aňa Geislerová.

"Film se natáčel dost dlouho v Mostě, chvílemi jsem ani nevěděla, jestli jsem Táňa nebo Monča. Ta Monika je až moc hodná, při natáčení se mi zdálo, že je přímo blbá. Ale Pavel Liška, u kterého ve filmu najdu opravdovou lásku a oporu, mě spolu s panem režisérem přesvědčili, že takoví hodní a obětaví lidé jsou v životně moc potřeba. A že moje hrdinka vůbec není hloupá," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Slámovo Štěstí bude mít premiéru v Torontu

Nový film Bohdana Slámy Štěstí bude uveden v tuzemských kinech 15. září. Světová premiéra ho však čeká ještě o tři dny dříve na nesoutěžním mezinárodním...

Výběr článků

Načítám