Hlavní obsah

Modelce Němcové připomnělo řádění hurikánu tsunami

WASHINGTON

Česká supermodelka Petra Němcová se americkým novinářům svěřila, že při pohledu na následky řádění hurikánu Katrina na jihu Spojených států se jí vrátily vzpomínky na prosincové neštěstí v jihovýchodní Asii. Při úderu tsunami byla těžce zraněná a ztratila svého snoubence britského fotografa Simona Atleeho.

Článek

"Hodně to bolelo a vybavily se mi vzpomínky na události v Asii," popsala dojmy během sledování televizních záběrů zachycujících následky řádění Katriny pro internetový server Contactmusic.

Přiznala zároveň, že vloni v prosinci dostala řádnou životní lekci. Zjistila, že člověk "nesmí ztrácet naději v jakékoli fázi svého života". "Připomíná nám to, že se to může stát každému, kdekoli a kdykoli. Musíme si vážit toho, co máme, a pomoci lidem, kteří to potřebují," vyznala se Němcová. "Neštěstí stmelují rodiny, státy a celý svět, a to je opravdu výjimečné," uzavřela.

Česká supermodelka se podle svých slov již vyléčila ze zraněných a začala v USA znovu pracovat. Organizuje rovněž charitativní večeře, při nichž získává peníze pro jihovýchodní Asii postiženou tsunami. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Počet pohřešovaných Čechů v Thajsku vzrostl

Počet pohřešovaných Čechů po nedělním zemětřesení vzrostl na 263 lidí. Ještě v úterý diplomaté uváděli, že nemají spojení s 224 lidmi. Podle českého...

Výběr článků

Načítám