Hlavní obsah

Lucie Váchová se snaží jíst střídmě

PRAHA

Většinu žen přivádějí ke zlosti výroky štíhlounkých krásek z přehlídkových mol, které tvrdí, že mohou sníst, cokoli chtějí, ale postavu mají stále jako proutek. Dokonce prý ani nemusejí sportovat nebo trávit čas v posilovně. Tomu lze jen stěží uvěřit. Modelka Lucie Váchová, Miss ČR 2003, přesto ujišťuje, že to klidně může být pravda.

Článek

"Chápu, že to někomu může lézt na nervy. Ale já bych kolegyním z branže v některých případech i věřila. Třeba Diana Kobzanová se může přejíst a stejně na ní není nic vidět. Má prostě úžasně rychlý metabolizmus," řekla Váchová.

"Pochopitelně zase znám i některé modelky, které, aby si udržely postavu, kromě snídaně už nic dalšího za den nesnědí," připustila Lucie, která se snaží stravovat především zdravě. Má k tomu pádné důvody. "Od patnácti let mám vyoperovaný žlučník. Takže nějaké bouřlivé hodování, ale ani hladovění, nepřipadá v úvahu," uvedla Váchová.

Zpět mezi malé gymnastky

Štíhlou linii si dále udržuje pravidelným cvičení. Doma v rodné Příbrami trénuje už čtyři roky družstvo malých holčiček ve sportovní gymnastice.

"Když jsem před dvěma lety bojovala o titul Miss ČR, pochopitelně soutěž sledovaly, ale spíš mi nepřály. Bály se, že bych je jako misska opustila," zasmála se Váchová.

Hned ale také přiznala, že na rok svého kralování musela skutečně předat většinu svých povinností v gymnastickém oddíle kolegyni. "Teď jsem zase zpátky," usmála se Váchová spokojeně.

Reklama

Související články

Lucie Váchová si už vysnila svatební šaty

Miss ČR 2003 Lucie Váchová se sice zatím vdávat nechce, ovšem nad tím, jaké by chtěla mít svatební šaty, už přece jen přemýšlela. "Určitě bych se nechtěla...

Výběr článků

Načítám