Hlavní obsah

Daniel Hůlka chce opět dlouhé vlasy

Právo, hev

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Dlouhé vlasy charakterizovaly zpěváka Daniela Hůlku více než sedmnáct let. Před dvěma lety se však nechal ostříhat dohola, pak obarvit na blond a na temeno hlavy si dokonce nechal vytetovat pavouka. Teď chce svůj krátký sestřih už ale zase nahradit dlouhou hřívou.

Článek

"Vlasy si nechávám narůst kvůli divadlu. V muzikálu Jackyll a Hyde jsou dlouhé vlasy potřeba. Doteď jsem musel hrát v paruce a byly s tím akorát problémy," přiznal Hůlka. Maskérkám proto slíbil, že se zatím stříhat nenechá.

A jak dlouho mu dlouhá kštice vydrží? "Tak to nevím," pousmála se Dan. Když se před dvěma lety objevil s novou image, všechny šokoval. Tehdy prý pouze toužil po změně, a tak jednoho dne vzal prostě strojek a bylo to.

Reklama

Související témata:

Související články

Daniel Hůlka slavil narozeniny

Skromný, milý, hodný kluk, navíc výborný zpěvák a velký profesionál. Takhle vidí Daniela Hůlku lidé z jeho okolí, kteří pro něj minulý čtvrtek po představení...

Výběr článků

Načítám