Hlavní obsah

Britney Spearsová medituje v hebrejštině

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hvězda americké popmusic a nastávající matka Britney Spearsová (23) je okouzlena kabalistickým učením, jehož se stala horlivou stoupenkyní. Obstarala si spoustu knih o kabale a neustále v nich listuje.

Článek

"Jsou však psány hebrejsky, proto jim nerozumím," přiznala přitom zpěvačka. "Ale to je naprosto v pořádku." Prý jí stačí číst si nahlas nesrozumitelná slova a věty a pak nad nimi dlouze medituje.

"Kevin se však kabalistickým cvičením nevěnuje tak intenzivně jako já," postěžovala si na manžela.

Spearsová si také pořídí nový snubní prsten. Domnívá se totiž, že ten stávající dostatečně nevystihuje důležitost instituce manželství. Dovedl ji k rozhodnutí, že si k prvnímu výročí svatby pořídit nový a důstojnější. Dosavadní, který navlékla na prst loni v září, jí připadá humpolácký a diamant v něm zasazený příliš okatý.

"Nový prsten bude nenápadnější a osazený méně vyčnívajícím kamenem. Zato však půjde o zcela jedinečný a unikátně vybroušený diamant," pochlubila se zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Související články

Britney Spearsová prý čeká chlapečka

Těhotná popová princezna Britney Spearsová přivede na svět chlapečka. Tvrdí to alespoň agentura WENN, podle které prý nedávno čile šmejdila po obchodech...

Spearsová zvažuje porod císařským řezem

Americká zpěvačka Britney Spearsová začala uvažovat o tom, že nebude rodit přirozenou cestou, nýbrž využije možnosti císařského řezu. Své první dítě, jehož...

Výběr článků

Načítám