Hlavní obsah

Modelka Jordan navrhne dětské oblečení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská sexy modelka Jordan, jejíž pravé jméno je Katie Priceová, se rozhodla vstoupit do světa módního návrhářství. Už avízovala, že stvoří kolekci pro větší děti. Modelka ke svému záměru má vlastní soukromé důvody.

Článek

Modelčin syn Harvey, kterému byly v květnu tři roky, totiž trpí hormonální poruchou, která způsobuje, že roste rychleji než jeho vrstevníci. V současné době nosí šatstvo pro dvanáctileté. "Uvažuji o tom, že se pustím do navrhování oblečení pro velká děcka," sdělila sedmadvacetiletá Jordan.

Modelka by řadu prádla měla na trh uvést ještě letos v září. "Harveyho je opravdu těžké šatit, protože potřebuje oblečení pro dvanáctileté. Problém je, že spousta se toho pro něj nehodí. Takže mi to dá děsně běhání, než na něj něco seženu," popsala strasti Jordan.

"Nejsme jediná rodina s tímhle problémem, a proto bych se ráda pustila do navrhování vhodného oblečení. Myslím, že bych s tím mohla uspět," uzavřela modelka.

Její prvorozený syn Harvey, kterého má s fotbalistou Dwightem Yorkem, se narodil slepý a s dalšími vážnými potížemi.

Reklama

Související články

Sexy modelka Jordan porodila chlapečka

Sedmadvacetiletá britská modelka Jordan, vlastním jménem Katie Priceová, se stala podruhé maminkou. V pondělí se jí v londýnské nemocnici narodil chlapec,...

Výběr článků

Načítám