Hlavní obsah

Magda Malá vyhlíží osudového muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Zpěvačka Magda Malá, která ztělesňuje hlavní role v muzikálech Miss Saigon a Bídníci, má na muže smůlu. V minulosti už to vypadalo, že tato svobodná matka zakotví po boku zpěváka Bohuše Matuše, ale ze slibně se rozvíjejícího vztahu nakonec nebylo nic. Magda pravidelně už asi třináct let se chodí radit ke kartářce Dagmar Kludské, ta však pro ní dlouho neměla žádné povzbuzující věštby. Až teď.

Článek

Karta se obrátila a Magda má naději, že potká konečně svého srdcového krále. A nejen to, rýsuje se prý i přírůstek do rodiny. Údajně by to měl být syn, ale možná, že ho přivede do rodiny partner...

Věc však má háček. Magda zatím žádného stálého přítele ve skutečnosti nemá. S otcem svého dcery vedla právní spor o přiznání otcovství, ale letos na den dětí soud určil otci také povinnost platit výživné. Celá lovestory s mužem, kterého velice milovala a který se prý změnil, když čekala dítě, jí stála spousty sil.

Nedostatek příležitostí

Svoji malou Magdalenku ale Magda nadevše miluje a prý jí všechny trable dostatečně vynahrazuje. Zpěvačka dceři také věnuje veškerý volný čas, a tak nemá mnoho příležitostí se s někým seznámit.

"Já v podstatě znám jen cestu do divadla a domů," přiznala Magda Malá. "Teď se mi ale jeden přítel rýsuje, i když se hned objevila spousta komplikací a překážek. Moc se mi ale líbí a já jemu asi taky, tak nevím, jak to všechno dopadne," svěřila se zpěvačka se svými pochybnostmi.

Jejich vztah je zatím ve stádiu vzájemného oťukávání. Vzhledem k tomu, že Magdin objev má syna, je klidně možné, že je to skutečně ten pravý srdcový král, kterého předpověděly karty.

"Já věřím, že ještě potkám osudového muže. Protože vždycky, když jsem byla kvůli někomu moc nešťastná, seznámila jsem se s někým daleko lepším. Asi to tak všechno má být," utěšuju se. "Jen je potřeba se tím probrečet, ale takový je život," hrdinně prohlásila Malá.

Reklama

Související články

Magda Malá se sžívá s rolí prostitutky

Zpěvačka Magda Malá ztvární v muzikálu Miss Saigon sedmnáctiletou vietnamskou prostitutku Kim. V roli se bude střídat s Ivetu Bartošovou. Aby se s postavou...

Výběr článků

Načítám