Hlavní obsah

Paltrowová zhodnotila rozvod Pitta a Anistonové

– LOS ANGELES

Herečka Gwyneth Paltrowová se v rozhovoru pro časopis Time vyjádřila k rozvodu svých kolegů Brada Pitta a Jennifer Anistonové. Je přesvědčena, že všechno mohlo být pro oba partnery jednodušší, nebýt přílišného mediálního zájmu, který se kolem rozpadu slavného manželství rozpoutal.

Článek

Pitt (41) a Anistonová (36) v rozvodovém období prožili nelehké chvíle, kterým bylo možné se vyhnout. Paltrowová to prohlásila v magazínu, který ve Spojených státech vychází tento týden.

"Bylo by to pro Brada a Jennifer mnohem jednodušší, kdyby o svém vztahu nemluvili s novináři hned od začátku," uvedla dvaatřicetiletá Gwyneth, která přitom sama plnila stránky novin a časopisů, když v devadesátých letech s Pittem chodila. V roce 1997 se rozešli. "Svou lekci jsem dostala ve čtyřiadvaceti letech," uvedla Paltrowová.

Zřejmě se ze svých chyb poučila a dnes si své soukromí bedlivě chrání. Je vdaná za zpěváka skupiny Coldplay Chrise Martina, vychovávají spolu roční dcerku Apple. "Naše manželství je jen naše věc. Pokud v něm budeme pokračovat či ne je jenom naše záležitost," sdělila Paltrowová.

Reklama

Související články

Soud potvrdil rozvod Pitta a Anistonové

Kalifornská soudkyně již podpisem stvrdila rozvod Brada Pitta a Jennifer Anistonové a navrátila jim status "svobodných osob". Podle kalifornských zákonů...

Výběr článků

Načítám