Hlavní obsah

Miss Doleželová odřekla pozvání do Kolumbie

PRAHA

Loňská Miss ČR Jana Doleželová měla o prázdninách naplánovanou cestu do Jižní Ameriky. Chystala se tam totiž na svatbu své kolegyně - Miss Kolumbie Paoly Andrey Mariny Garcíové, s níž se seznámila loni v prosinci na mezinárodní soutěži krásy Miss World v Číně. Vše ale nakonec dopadlo jinak.

Článek

"Bohužel vás zklamu, nikam jsem nejela. Z bezpečnostních důvodů mi to nebylo doporučeno. A taky jsem měla práci," posteskla si Miss ČR 2004 Doleželová.

Kolumbijská královna krásy pozvala na svou veselku i missky z Itálie, Chile, Severního Irska, Makedonie, Ugandy nebo Tanzanie. Ani ty ale nakonec nedorazily. "Od té cesty mě odrazovali lidé, kteří tam už byli. Že to je nebezpečné. A co vím, tak z ostatních missek, co tam měly jet, nejel nikdo," dodala Doleželová.

Na výlet se těšila a už měla i rámcově rozmyšleno, co přiveze jako svatební dar - něco tradičně českého, co by se novomanželům hodilo i v domácnosti. S Paolou ale v současnosti není v kontaktu, takže informace o tom, jak svatba proběhla, nemá.

O prázdninách cestovala 

Třiadvacetiletá magistra farmacie z Uničova nakonec strávila léto v Evropě. Místo do Kolumbie se vydala poznávat krásy světa na Korsiku a Sardinii. "Hodně jsem tam cestovala, bylo to super. Tahle cesta neměla žádnou souvislost s misskami, byla jsem tam na dovolené," dodala. Kromě toho byla pracovně na veletrhu módy ve španělské Barceloně a nyní se chystá na francouzskou Riviéru fotit kalendář.

Dvaadvacetiletá Paola studuje ve své zemi novinařinu. V loňském roce se stala nejen Miss Kolumbie, ale vyhrála i soutěž o nejkrásnější úsměv.

Reklama

Související články

Jana Doleželová si chce pořídit vlastní byt

Jana Doleželová, Miss ČR 2004, by si ráda vydělala na vlastní bydlení. Vyhrála sice roční pronájem bytu, ale až její kralování skončí, bude muset byt opustit...

Janu Doleželovou pozvala Miss Kolumbie na svatbu

Loňskou Miss ČR Janu Doleželovou vůbec netrápí, že korunku už získala další dívka, Lucie Králová. Jana se přestěhovala do nového bytu a plně si užívá jara,...

Výběr článků

Načítám