Hlavní obsah

Victoria Beckhamová odmítla filmovou roli

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Viktoria Beckhamová, jednatřicetiletá někdejší zpěvačka a manželka britské fotbalové hvězdy Davida Beckhama, se zřekla filmové kariéry. Prý o nic takového nemá zájem.

Článek

List Daily Mirror tvrdí, že Victorii byla nabídnuta role jako šitá na její míru, a to ve filmu I Could Never Be Your Woman. Mohla si tak zahrát po boku Michelle Pfeifferové. Nabídka ji údajně velmi poctila, měla z ní velkou radost, ale sama sebe nepovažuje za herečku, napsal deník.

Bývalá členka skupiny Spice Girls, známá pod přezdívkou Posh Spice, údajně nemá zájem hlavně o to, aby se poměřovala s hollywoodskými hvězdami.

Trojnásobná matka se chce podle vyjádření novin mnohem více zaměřit na kariéru ve světě módy. Džínové sukně a kalhoty s její značkou "VB" se prodávají za 300 eur. Podle znalců více než dobře. Victoria v současné době prý připravuje další modely speciálně pro děti a muže.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám